за нас

Кингдао Сино-Машинско Хардвер копродукции, Ltd

Кингдао Сино-Машинско Хардвер копродукции Ltd е тргување во меѓународниот пазар за повеќе од 20 години, со одлична репутација во индустријата и долгогодишна врска со многу клиенти и добавувачи од целиот свет. Нашите главни производи се противпожарни и опрема за противпожарна заштита и морските опрема, изработени и составени од нашите фабрики во Шангај и Кингдао.

Со цел за нашите клиенти да се донесе на своите производи на жестоко конкурентен пазар во време и во рамките на буџетот, не само што ќе обезбеди стандардни производи, но ние исто така, дизајн и производство на нови производи за да ги спецификациите на нашите клиенти.

Во краток преглед, Кингдао Сино-Машинско Хардвер копродукции, Ltd е компанија со докажано да им помогне на нашите клиенти брзо да реагира и да се прилагодат на условите на пазарот и да се обезбеди на нашите клиенти со квалитетни производи и професионални услуги.


WhatsApp Online Chat !