Rreth nesh

Qingdao Sino-Mech Hardware Co Ltd

Qingdao Sino-Mech Hardware Co Ltd ka qenë tregtare në tregun ndërkombëtar për më shumë se 20 vjet me reputacion të shkëlqyer në industrinë dhe marrëdhënie të gjatë në këmbë me shumë konsumatorë dhe furnizuesit të gjithë botën. Produktet tona kryesore janë luftimin e zjarrit dhe pajisjet e mbrojtjes nga zjarri dhe pajisjet detare, të prodhuara dhe të mbledhur nga fabrikat tona në Shanghai dhe Qingdao.

Në mënyrë që klientët tanë për të sjellë prodhimet e tyre në tregun e ashpër konkurrues në kohë dhe brenda buxhetit, jo vetëm që ne ofrojmë produkte standarte, por ne gjithashtu projektimin dhe prodhimin e produkteve të reja me specifikimet e klientëve tanë.

Në përmbledhje, Qingdao Sino-Mech Hardware Co Ltd, është një kompani me histori të provuar për të ndihmuar klientët tanë shpejt reagojnë dhe të përshtaten me kushtet e tregut dhe të sigurojë klientët tanë me produkte të cilësisë dhe të shërbimeve profesionale.


WhatsApp Online Chat !