Tentang Kami

Qingdao Sino-Mech Hardware Co. Ltd

Qingdao Sino-Mech Hardware Co. Ltd geus dagang di pasar internasional pikeun leuwih 20 taun kalayan reputasi unggulan di industri jeung hubungan ngadeg panjang kalayan loba nasabah tur suppliers sakuliah dunya. produk utama urang téh tarung seuneu jeung parabot panyalindungan seuneu jeung parabot laut, dijieun na dirakit ku pabrik urang di Shanghai tur Qingdao.

Supados konsumén urang mawa produk maranéhna pikeun pasar fiercely kalapa dina jangka waktu jeung dina anggaran, moal ukur urang nyadiakeun produk standar tapi urang ogé mendesain sarta rancang produk anyar pikeun spésifikasi konsumén urang '.

Dina kasimpulan, Qingdao Sino-Mech Hardware Co. Ltd nyaeta hiji pausahaan kalawan catetan lagu kabuktian mantuan konsumén urang gancang meta jeung adaptasi jeung kaayaan pasar sarta nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas sarta jasa profésional.


WhatsApp Online Chat !