• wedo

Apa kita apa?

Qingdao Sino-Mech Hardware Co. Ltd wis dagang ing pasar internasional kanggo liwat 20 taun karo reputasi banget ing industri lan sesambetan suwene ngadeg karo akeh pelanggan lan supplier kabeh ndonya. produk utama kita safety geni lan Alat geni pangayoman lan Alat marine, diprodhuksi lan nglumpuk dening pabrik kita ing Shanghai lan Qingdao.

Join Kita Newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !