Blerja Representitive

Me përvojë mbi 20 vjeçare të tregtisë ndërkombëtare, ne jemi të aftë të sillen si përfaqësues konsumatorit për të blerë dhe të mbledhë mallrat e eksportit në Kinë dhe të siguruar me shërbimin e inspektimit para se të dërgesës.


WhatsApp Online Chat !