купување Representitive

Со повеќе од 20 години искуство на меѓународната трговија, ние сме во состојба да се однесуваме како претставник на клиентите да купуваат и да ги собира стоки наменети за извоз во Кина и да се обезбеди со инспекција пред пратката.


WhatsApp Online Chat !